Kylian Mbappe korvattiin loukkaantumisen vuoksi PSG:n 3-1-voitossa Montpellieristä

Paris Saint-Germain oli voittanut vain yhden neljästä liigaottelustaan MM-kisojen jälkeen, ja se oli sallinut Ligue 1:n mestaruuskilpailun avautua, kun he suuntasivat keskiviikkona Montpellieriin. Kylian Mbappe, joka myös epäonnistui rangaistuspotkussa, piti vasenta reittä, kun hänet vaihdettiin 20. minuutilla, mutta valmentaja Christophe Galtier sanoi, että ranskalainen hyökkääjä oli vahingoittanut polveaan. Maailmancupin kultakengän voittaja näki Benjamin Lecomten pistepotkun, ennen kuin uusiotto määrättiin ja ranskalainen hyökkääjä epäonnistui jälleen. Hän joutui jättämään pelin, kun hän oli loukkaantunut PSG pelipaita vain 21 minuuttia.

Mbappen punastumisilta säästyttiin, kun PSG teki maalin kolmesti ilman häntä ja kentältä poissaolevaa Neymaria, mutta Christophe Galtier on huolissaan Sergio Ramosin irtautumisesta. Ottelun jälkeen puhuessaan valmentaja Christophe Galtier ehdotti, että loukkaantuminen johtui pikemminkin kolhuista kuin lihasongelmasta. Tämä on erityisen huolestuttavaa Les Parisiansille, sillä heidän Mestarien liigan välienselvittely Bayern Müncheniä vastaan on vain kahden viikon päässä. Fabian Ruiz ja Lionel Messi veivät mestarit 2-0 johtoon 55 ja 72 minuutin maalilla.

Bayern München suuntaa Pariisiin vain 13 päivän kuluttua jatkamaan Mestarien liigaa, ja fanit joutuvat nyt hikoilemaan supertähtihyökkääjän sekä veteraanipuolustaja Ramosin kuntoa. Tuskin ihanteellinen, kun Neymar kärsii jo "lihasväsymyksestä" ja tähtitrio Mbappe, Neymar ja Lionel Messi kamppailee kollektiivisen muodon puolesta Jalkapallo pelipaita. Sillä välin voitto vie PSG:n viiden pisteen eroon Ligue 1:n kärjessä. Olympique de Marseille voitti 2-0 Nantesissa RC Lensille, joka pudotti ensimmäiset pisteensä kotona Nizzan 1-0-tappiossa. toinen sija.