Varajäsen Lionel Messi teki maalin, kun Argentiina voitti Jamaikan 3-0 MM-kisojen lämmittelyssä.

Toisen puoliajan vaihtopelaaja Lionel Messi teki kaksi myöhässä maalia, kun Argentiina voitti Jamaikan 3-0 MM-alkusarjassa New Jerseyssä tiistaina. Se oli Argentiinan viimeinen ystävyysottelu ennen marraskuun MM-finaalia Qatarissa, ja Messi teki jännittävän lopputuloksen Argentiina pelipaita enimmäkseen jalankulkupelin jälkeen. "Sinun täytyy nauttia Messistä", Argentiinan valmentaja Lionel Scaloni sanoi. "Maastasi riippumatta kaikki tekevät niin. Olen hänen valmentajansa, mutta ostaisin lipun nähdäkseni hänet." Voitto pidensi myös Argentiinan tappiota 35:een, mikä on kahdella Italian maailmanennätyksestä 37.

Sillä välin Paris Saint-Germain -supertähti Messi nosti kansainväliset maalinsa 90:een 164 ottelussa pelattuaan toisen puoliajan vaihtopelaajana Red Bull Arenalla. "Ei ole sanoja kuvaamaan sitä, mitä hän on", Alvarez sanoi. "Pelaamalla viisi, 10 minuuttia tai koko ottelun hän onnistuu tekemään uskomattomia asioita kaikissa Jalkapallo pelipaita." Manchester Cityn hyökkääjä avasi maalin 13. minuutilla Lautaro Martinezin loistavan työn ansiosta. Hän onnistui kiihtymään kentälle. Messin ilmoitettiin kärsivän flunssan kaltaisista oireista ennen ottelua, ja hän putosi penkiltä 56. minuutilla ja lisäsi toisensa vapaapotkusta kolme minuuttia myöhemmin.

Arkan ensimmäisen puoliajan jälkeen, jossa jamaikalaiset olivat kiinni omilla puolustusalueillaan pitkiä aikoja, Reggae Boyz osoitti yrittäjyyttä toisella puoliskolla, mutta heillä ei ollut mitään esitettävää. Jalkapallo pelipaita pukeutunut fani sprintti kentälle 65. minuutilla ja yritti ottaa Messistä valokuvan. Ja yksi paitaton fani yritti saada Messin nimikirjoittelemaan selkänsä, ennen kuin turvahenkilöstö nippusi hänet lattialle. Ottelu New Jerseyssä oli Argentiinan viimeinen ennen MM-kisoja. Sinivalkoisessa Argentiina pelipaita Messi teki neljä maalia Argentiinan kahdessa MM-alkusarjassa tässä kuussa, mikä antoi hänelle 16 maalia urallaan Yhdysvalloissa.