Fred ja Bruno Fernandes inspiroivat Manchester Unitedin 2-0-voittoa Tottenhamista

Manchester United teki jännittävän hyökkäyssuorituksen ja voitti ansaitusti Tottenhamin 2-0 Old Traffordilla. Reaktio Fredin nimeen jäämiseen Manchester Unitedin joukkuetaulukkoon kolmannessa peräkkäisessä pelissä toi esiin kollektiivisen huokaisun fanien keskuudessa kello 19.15 keskiviikkona. Ihmisillä ei ole lainkaan vaikutelmaa hänen Manchester United pelipaita. On kuitenkin reilua sanoa, että hän oli yksi Manchester Unitedin parhaista pelaajista ensimmäisellä puoliajalla, ja hän jatkoi vahvalla toisella puoliskolla Old Traffordilla. Fred rikkoi lopulta umpikujan kaksi minuuttia tauon jälkeen, ja hänen laukauksensa kantoi jonkin verran onnea, kun Lloris voitti lopulta Ben Daviesin taipumalla.

Bruno Fernandes teki 2-0-tilanteen 68. minuutilla rangaistusalueen reunalta käsin, ennen kuin portugalilaiselta keskikenttäpelaajalta evättiin kolmannes pelin jälkeen, koska hän oli paitsiossa. Ten Hag oli puhunut siitä, että Fernandes saisi lisää maaleja ja tarjoaisi kaiken, mitä portugalilaiselta on puuttunut. Jalkapallo pelipaita pukeutuvat fanit ovat vakuuttuneita. Vaikka tulos tarkoittaa, että Spurs pysyy kolmantena ja United säilyttää viidennen sijan Newcastlen edellä, näiden kahden joukkueen liikerata tuntuu melko erilaiselta näin vakuuttavan näytelmän jälkeen. United pelasi Tottenhamia vastaan ​​ensimmäisten 45 minuutin aikana merkittävät 19 yritystä, mikä on upea luku Valioliigan kolmannen sijan kanssa erinomaisella puolustusennätyksellä.

Fred pelasi kaikki 90 minuuttia, loi kolme maalipaikkaa ja teki kuusi laukausta maaliin. Hän pelasi kaikki 90 minuuttia Jalkapallo Manchester United pelipaita, loi kolme maalipaikkaa ja teki kuusi laukausta maaliin. Ja Fernandes osoitti joitain ominaisuuksia, jotka tekivät hänestä niin mahtavan menestyksen, kun hän liittyi ensimmäisen kerran Unitediin. Man United paranee Ten Hagin johdolla, mutta heidän edistymisensä uhkaa pysähtyä, ellei seura löydä todistettua maalintekijää kahden seuraavan siirtoikkunan aikana. United on nyt voittanut kolme viime kauden kuuden parhaan joukosta Arsenalissa, Liverpoolissa ja Antonio Conten joukkueessa. T-paitapelaajat ovat nauttineet voittoillasta.